AppMagic – Toate aplicatiile sunt aici

Descarcă gratuit o mulțime de jocuri, arcade, aplicații de instagram sau whatsapp inclusiv aplicatii mod-uri pentru telefonul tău.

Eve Dawn

Eve Dawn v3.1.0 Apk Mod Joc mobil ARPG dezvoltat și publicat de Sina Games. O poveste originală, cu setări de la Neon Genesis Evangelion, cu animație lină, grafică elaborată și multe misiuni. Personalizează-ți propriile personaje și luptă-te în lupte. Scufundați-vă într-o călătorie magică prin proiectul Instrumentalitatea umană: deveniți proprietarul unei blanuri spectaculoase, realizați infinitatea de căutări, deschideți o nouă DESTINATIE DE CARACTER.
【Îți amintește de un clasic minunat și o faimoasă franciză】
Franciza recunoscută a lui Neon Genesis Evangelion cu toate poveștile aprobate oficial și controlate integral de SCLA, khara și autorul său original, Annor Hideaki. Personajele sale strălucitoare, diverse episoade, blanuri captivante te vor cufunda complet în lumea Evangheliei, unde vei juca rolul Furilor de a lupta cu Îngerul pentru salvarea oamenilor!
【Mecanica spectaculoasă și loviturile interminabile】
Mecanica sa impresionantă, controalele simple, precum și fizica realistă și efectele intuitive vă vor aduce o experiență de luptă fantastică și interesantă! EVA 01, EVA 00 sau EVA 13, etc., Explorați viteze nesfârșite și personalizați-vă pe dvs. pentru a lupta!
Battles Bătălii PvP intense în timp real】
Comandați-vă cu ușurință echipa cu o arenă și abilități unice, luptând prin 1V1,3V3, Live PvP și devin cel mai puternic din lume cu controale tactile intuitive. Acest sistem de arena prietenos și onest vă permite să fiți al doilea!
【Costum de baie sau kimono, selectați favorite】
Arătați cum arată costumul de baie preferat! Ești fan anime? Noul brand „Sistem de colecție pentru copii” vă va permite să colectați ceea ce vă place! Cu multe ținute unice pentru cele cinci personaje principale ale anime-ului, puteți alege „costum de baie împrospătător”, „Kimono tradițional”, „Cheongsam îngrijit” etc., pentru a lupta cu Îngerul!
Eve Dawn
Eve Dawn
Eve Dawn
Eve Dawn
Eve Dawn

MOD:

1. 1 lovit ucis
2. modul Dumnezeu
3. Interval mare de atac
4. Fără timp de recuperare

MOD DE ACTIVARE / DEZACTIVARE ÎNAINTE DE INTRARE ÎN BATERIE TESTE MENIUL PRINCIPAL PENTRU A ÎNCHIȚI MENIUL

DESCARCĂ: (APK + OBB)

Eva Dawn v3.1.0 Mod Apk – LINK PCLOUD

Eva Dawn v3.1.0 Mod Apk – Zippyshare

Eva Dawn v3.1.0 Mod Apk – LINK DRIVE

Eva Dawn v3.1.0 Mod Apk – RACATY LINK


. (tagsToTranslate) Eva Dawn (t) Eva Dawn apk (t) Eva Dawn mod apk (t) Eva Dawn apk

Da o privire aici:   Ultima speranță - Zombie Sniper 3D v6.0 Mod Apk Money

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *